Exuviance är avancerad hudvård och framtagen av upptäckarna bakom AHA-teknologin som revolutionerade den moderna hudvården.
Exuviance är idag ett av de största och ledande klinikmärkena i Skandinavien.
Internationellt är Exuvinace världsledande hos dermatologer och plastikkirurger.

Exuviance:

  • passar alla hudtyper (även känslig hud) och åldrar
  • motverkar och minimerar rynkor och fina linjer
  • minimerar acne och orenheter
  • motverkar torrhet
  • ger jämnare och klarare hudton
  • ger ökad spänst och lyster

AHA är en förkortning på Alfa Hydroxy Acid och är en grupp ämnen som har sitt ursprung i frukt och grönt, även s.k ”fruktsyror”. Fruktsyror avlägsnar skonsamt de döda hudcellerna. Detta resulterar i fräschare hy med mer lyster och jämnare utseende. Hudens cellförnyelse stimuleras, fasthet och fyllighet ökar vilket leder till att huden blir smidigare, spänstigare och rynkor minimeras.

exaaaaaaa
Ansiktsbehandling
Exuviance
Exuviance är avancerad hudvård och framtagen av upptäckarna bakom AHA-teknologin som revolutionerade den moderna hudvården. Exuviance är idag ett av de största och ledande klinikmärkena i Skandinavien. Internationellt är Exuvinace världsledande hos dermatologer och plastikkirurger.
Average Rating: 4.8
Votes: 88
Reviews: 88

Ansiktsbehandling

Exuviance Klassisk

En behandling som passar alla. Vi skräddarsyr behandlingen efter din hud och dina önskemål med aktiva produkter från Exuviance. Här jobbar vi på alla hudtyper vare sig du har rosacea, solskadad hud eller bara behöver en uppfräschning.

Ingår
: hudanalys, rengöring, AHA-syra peeling, portömning, massage, mask, serum, ögonkräm samt dag/nattkräm.
Rekommenderas: var 4-6 vecka för att hålla huden i optimal kondition.

60 min   –   695 kr

Exuviance Djuprengörande

En behandling för dig med akne, problemhud eller mycket pormaskar. Här lägger vi störst fokus på
portömning och djuprengörande produkter från Exuviance. Vi använder mandelsyra för att lugna
talgproduktionen, tömmer de porer du har samt ser till att uppkomsten av nya finnar minskar.
Vi lägger upp en hudvårdsplan för att du på effektivast sätt ska få bukt med dina hudproblem och uppnå
fantastiska resultat.

Ingår: hudanalys, rengöring, AHA-peeling, portömning, djuprengörande mask, serum, ögonkräm samt dag/nattkräm.

60 min   –   695 kr

Exuviance Lyx

För dig som vill unna dig de där lilla extra. En lyxig lystergivande anti-aging behandling med extra fokus på avslappning och massage. Intensivt återfuktande behandling som ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur. Guldmasken är en mjukgörande antioxidantmask, en unik mask som jämnar ut hudens struktur och ger den lyster. Du får även sköna Eye Treatment Pads som minimerar påsar och fina linjer runt ögonen.

Ingår: hudanalys, rengöring, antioxidant-booster, AHA-peeling, portömning, formning av bryn, massage av ansikte, dekolletage, nacke och axlar, specialmask “guldmask”, ögonmask, handmassage, serum, ögonkräm samt dag/nattkräm.

90 min   –   1095 kr

Exuviance Kurbehandling

En kurbehandling är en ansiktsbehandling som utförs ett antal gånger med en viss regelbundenhet för att få en större intensitet i din hudvård. Detta är bra för dig som relativt snabbt vill komma till rätta med något specifikt hudproblem, som t.ex. acne/acneärr, rosacea, eksem, ojämn pigmentering, linjer och rynkor och glåmig hy. 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Det är även viktigt att du som kund har rätt hemmaprodukter för att uppnå bästa resultat.

Ingår: hudanalys, mandel/antioxidant-booster, 30% syra peeling, mask efter behov, serum, ögonkräm samt dag/nattkräm.

Din hudterapeut kommer att göra en hudanalys och rekommendera vilket upplägg som passar din hud bäst.

25 min   –   395 kr

Exuviance Anti-Age/Quickfix

För dig som inte har några större hudproblem men upplever att huden känns trött och glåmig. Denna behandlingen är en quickfix för att fräscha upp huden och ge den ny glow. Guldmasken är en mjukgörande antioxidantmask, en unik mask som intensivt återfukar, jämnar ut hudens struktur och ger den lyster. Du får även sköna Eye Treatment Pads som minimerar påsar och fina linjer runt ögonen. Perfekt uppfräschning innan en fest!

Ingår: hudanalys, rengöring, antioxidant-booster, AHA-peeling, specialmask “guldmask”, ögonmask, serum, ögonkräm samt dag/nattkräm.

30 min   –   495 kr

Exuviance Super Lyx

Lyxig och cellförnyande behandling med antiaging-effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur.
Guldmasken är en unik mask som tillför huden maximalt med fukt, förebygger rynkor samt utjämnar hudens struktur. Ger energi och lyster till trött och stressad hud. Sköna Eye Treatment Pads som minimerar rynkor och fina linjer runt ögonen.

Ryggmassage 30min –  En avslappnande spa-massage. Huden masseras med Exuviance behandlande massagekräm med PHA som både återfuktar, peelar och stimulerar hudens cellförnyelse.

Ansiktsbehandling 90min –  Ingår: rengöring, antioxidant-booster, AHA-peeling, portömning, färgning av fransar och bryn (inkl.formning av brynen), massage av ansikte, dekolletage, nacke och axlar, specialmask “guldmask”, ögonmask, handmassage, serum, dagkräm, vårdande foundation (om så önskas)

I behandlingen görs en hudanalys och produkterna anpassas efter din hudtyp.

120 min   –   1595 kr

Exu_Authorized

Avboka din tid senast 24h innan för att slippa debitering.

Frågor & svar om ansiktsbehandlingar

Rådfråga din hudterapeut vad som rekommenderas just för din hy. Intervallerna kan variera utifrån vad det är du vill uppå.

Massage stimulerar oljeproduktionen i körtlarna och sprider bakterier därför undviker man ansiktsmassage på hy med akneproblem.

Vi genomför alltid en kort konsultation och analys av din hud för att anpassa den kommande behandlingen efter vad just du behöver för din hy.

  • Uppge till din hudterapeut om du använder några läkemedel eller annat av betydelse.
  • Män bör inte vara rakade samma dag.
  • Vi behandlar inte hud som är bränd av solen eller av övriga orsaker irriterad.